ons team.

Weer een verhaal over wie jullie zijn etc etc

Berry van de Biezen

“Jonge keepers ontwikkelen is het leukste wat er is”.

In 1983 ben ik geboren in Nijkerk. Vanaf mijn 6e mocht ik gaan voetballen bij de plaatselijke club V.V. Sparta Nijkerk. Ik startte in de F3 en ben direct gaan keepen. Tot het kampioensjaar met de C1 van Sparta Nijkerk (1998-1999), waarin ik zelfs 11 keer scoorde uit vrije trappen en penalty’s, werd ik gescout door BVO Ajax. Daar heb ik onder trainer John van ’t Schip en Heini Otto een geweldige tijd gehad. Samen gespeeld met o.a. Wesley Sneijder, Nigel de Jong, John Heitinga en Rafael van der Vaart.

Echter in 2001 vertrok ik weer bij Ajax en werd ik als 16 jarige keeper toegevoegd aan de A-selectie van Sparta Nijkerk (Hoofdklasse). Daar speelde ik voornamelijk mijn wedstrijden in het 2e elftal en werd ik Nederlands Kampioen en beste Keeper van het Kampioenschap. Na jaren bij Sparta Nijkerk te hebben gevoetbald, ging ik voetballen bij SDV Barneveld, met de gebroeders Schreuder, Dick Kooijman en FC Utrecht-speler Sander van der Streek. Op mijn 24ste besloot ik te stoppen met voetballen, omdat het vele reizen, de geboorte van mijn zoontje Brian mij ging opbreken. Vanaf dat moment ben ik mij gaan richten op het trainen van de keepers in de regio. Keeperscoach II en III behaald van de KNVB en in 2008 gestart met een voetbalschool in de regio Zutphen. In 2013 begon ik deze geweldige keepersschool, om mijn ervaringen te delen met de (jeugd)keepers in Nederland.

Tot op de dag van vandaag krijg ik een enorme kick om te zien dat wat ik aandraag aan keepers, ook daadwerkelijk te zien is in de groei van deze keepers. Vind je het ook leuk om wat van mijn ervaringen te leren?

Meld je dan snel aan voor onze cursussen of keepersdagen.

Trainer:

Eigenaar Keepersschool On Tour

RKHVV (Hoofd keepersopleiding)

S.C. Elistha (Jeugd, eerste elftal)

FC Zutphen (1ste klasse)

Voetbalschool Eijkerkamp

Scout BVO Ajax (regio Amersfoort)

V.V. Sparta Nijkerk (Jeugd)

Doelverdediger

SC Elistha (4e klasse zondag)

FC Zutphen (1ste klasse zaterdag)

Be Quick Zutphen (4e klasse zondag)

SDV Barneveld (1ste klasse zaterdag)

V.V. Sparta Nijkerk (Hoofdklasse)